NAGRAĐENI NAJBOLJI PRNJAVORSKI UČENICI

0
897

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš organizovao je danas prijem za najbolje učenike srednjih i osnovnih škola sa područja opštine. Učenicima koji su ostvarili izuzetne rezultate tokom školovanja, načelnik Tomaš je uručio novčane nagrade i poželio puno sreće i uspjeha u daljem školovanju.

U dogovoru sa aktivom direktora osnovnih i srednjih škola napravljen je univerzalni pravilnik koji određuje nagrađivanje učenika i njihovih  postignuća, tako da je na današnjem prijemu bilo 24 uspješnih osnovaca i srednjoškolaca.

Učenici su izrazili zahvalnost načelniku što je prepoznao njihov trud i rad i naglasili da im to znači mnogo i da ih motiviše da i u budućnosti uče još bolje i ostvaruju sjajne rezultate.

Isidora Gojković, učenik generacije i vukovac OŠ ”Sveti Sava” u Gornjim Smrtićima kaže da joj ova nagrada mnogo znači.

-Tri zadnje godine sam provela u Osnovnoj školi ”Sveti Sava” u Gornjim Smrtićima, bilo mi je lijepo, i gradivo nije bilo mnogo teško. Planovi za budućnost su da upišem Srednju muzičku školu, kaže Isidora.

Marko Pezer, učenik generacije i vukovac prnjavorske Gimnazije svoje školovanje nastavlja u Rusiji.

-Upisujem opšti smjer informatike u Rusiji, u Kazanju. U Rusiji trenutno studiraju moja dva prijatelja iz Prnjavora koji su završili prvu godinu i nadam se da ću se i ja tamo uklopiti, kaže Marko.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš izrazio je svoje zadovoljstvo na današnjem prijemu učenika.

-Posebno mi je zadovoljstvo što smo danas organizovali prijem za najbolje učenike i uvjeren sam da su oni budućnost naše opštine. Čast mi je što sam upoznao ove mlade ljude i vjerujem da će oni i dalje biti posvećeni svojim radnim zadacima, kazao je Tomaš. /prnjavorlive.info/

 

PODIJELI