Nedjeljni ljubavni horoskop (14.07. – 20.07.)

0
1354

Vodolije se ove nedelje mogu više okrenuti nekim porodičnim dešavanjima, a Device mogu imati potrebu da se opuste u prijateljskom društvu 

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Ovnovi ove nedelje polako nastavljaju tamo gde su pre par meseci zastali u emovtinim odnosima. Oni koji su prežeiveli problematičan peirod i rešili nesporazume biće opušteni. Slobodni mogu odahnuti i krenuti u nove osvajačke pohode. 

BIK (22.4.- 21.5) 

Bikovi će ove nedelje otvorenije komunicirati o svojim emocijama sa partnerom i pokušaće da mu se više približe, iako on i dalje može imati masku zatvorenosti. Slobodni će biti otvoreniji za emotivne kontakte i mogu imati neko lepo poznanstvo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Blizanci ove nedjelje ponovo postaju zaokupljeni porodičnim dešavanjima, i moraće da riješe nešto su u prethodnom periodu pokušali da izbjegnu. Slobodni će biti emotivnji i mogli bi da se zaljube. Neki će rješiti stare ljubavne nesporazume.

RAK (22.6. – 22.7.) 

Rakovi ove nedjelje postaju komunikativniji i otvoreniji kada su u pitanju ljubavni događaji, neki bi mogli da se zaljube, ili da upoznaju osobu koja im se dopada, a sretniji će započeti novu ljubavnu vezu. U odnosu sa partnerom biće više uvažavanja.

LAV (23.7.- 22.8.) 

Lavovima ove nedjelje misli mogu biti na sasvim drugom mjestu, pa će onima koji su na putu biti najzabavnije, jer tako imaju najviše šanse da sretnu neku zanimljivu osobu koja će privući njihovu pažnju i sa kojom je moguća uzbudljiva veza.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) 

Djevice ove nedjelje mogu imati potrebu da se opuste u prijateljskom društvu, a neki upravo tamo mogu sresti osobu koja će im se dopasti i sa kojom će poželjeti ozbiljniji kontakt. Zauzeti će se truditi da sa partnerom uspostave emotivniji odnos.

VAGA (23.9. – 22.10.) 

Vagama će ove nedjelje sve više odgovarati da se opuštaju u porodičnoj atmosferi i sa partnerom provode malo mirnije trenutke. Slobodni pripadnici znaka mogu imati značajne susrete, ali će željeti da u tu osobu prvo steknu više povjerenja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Škorpije će ove nedjelje poželjeti melo više druženja i komunikacije, ali će im najviše prijati društvo bliskih osoba kako bi se zaista opustili. Novi kontakti su mogući na putovanju, a nekima se može dopasti osoba koja će djelovati prilično tajanstveno.

STRJELAC (23.11.- 21.12.) 

Strelčevi ove nedjelje mogu da se oslone na partnera i prepuste mu neke važne odluke sa punim povjerenjem. Slobodni kao da će se malo prepustiti i trebaće im više poticaja u novim kontaktima, ali oni koji žele tajne kombinacije imaće dosta uspjeha.

JARAC (22.1.- 20.1.) 

Jarčevi će ove nedjelje sa partnerom moći da uspostave odnos sa mnogo više emocija i međusobnog uvažavanja, iako će druga strana biti mnogo zaslužnija za to. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i tako upoznati i neku zanimljivu osobu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Vodolije se ove nedjelje mogu više okrenuti nekim porodičnim dešavanjima, pa će i odnos sa partnerom dobiti na važnosti. Slobodni pripadnici znaka i dalje će biti aktivni u potrazi za zabavom i emotivnim uzbuđenjima, ali će to biti u manjoj mjeri nego prije.

RIBE (20.2.- 20.3.) 

Ribe će ove nedjelje ući u period kada će ih pratiti više sreće u emotivnim odnosima, slobodni će imati više šansi da upoznaju osobu koja će im se dopasti, ali i da započnu lijepu ljubavnu vezu. Odnos sa partnerom biće ispunjen sa više nježnosti. /nadlanu/

PODIJELI