Novak Đoković ostaje bez glavnog spozora?

0
286

Nakon “Peugeota” srpskog tenisera Novaka Đokovića bi mogao da napusti još jedan sponzor i to “Lacoste” jer mediji sve više pišu da u ovoj kompaniji razmišljaju o prekidu saradnje sa Noletom.

Glavni sponzor srpskog tenisera, piše “Luzerner zeitung”, već je pronašao i zamjenu u vidu američke teniserkse Venus Vilijams.

“Od 2017. godine rival Rodžera Federera Novak Đoković je ambasador ovog kultnog brenda. Njegov ugovor vrijedan devet miliona dolara je nedavno produžen do 2025. godine. Međutim, partnerstvo sa Đokovićem nije donijelo ništa dobro u skorije vrijeme. Bivši prvi reket svijeta je redao negativne naslove zbog odbijanja da se vakciniše protiv virusa korona i imigracionog statusa u Australiji. Za sada bi se u ‘Lacoste’ vjerovatno voljeli osloniti na neko novo lice u reklamama. Kako su najavili iz ove kompanije novo zaštitno lice je sedmostruka osvajačica gren slem turnira Venus Vilijams”, između ostalog piše u tekstu pomenutog švajcarskog medija.

Srpski teniser je već ostao bez sponzora “Peugeota” i mediji navode da je ostalo nejasno da li ovaj korak ima veze sa nevakcinisanjem protiv virusa korona zbog čega ne može da igra na brojim turnirima ili sa finansijskim problemima u francuskom proizvođaču automobila.

     nezavisne.com
PODIJELI