“Obračun” dva Bogdanovića, Srbin izašao kao pobjednik VIDEO

0
280
Sakramento Kingsi slavili su protiv Indijane na svom parketu 111:110, košem Vilija Kaulija Stajna 16 sekundi prije kraja meča. Međutim, meč su obilježila dvojica Bogdanovića na obje strane Bogdan i Bojan.

Utakmica je bila od početka do kraja veoma neizvjesna i nije se moglo pretpostaviti u kom će pravcu otići. Maksimalna prednost koju su oba tima imala bila je sedam poena, ali u veoma kratkim intervalima. Gosti su vodili 105:101 i 107:103. Međutim, Kingsi su izdržali te nalete i na kraju došli u situaciju da šutiraju za pobjedu. Dva puta je pokušao Dearon Foks, ali pobjedu Kingsima je donio Vili Kauli Stajn 16 sekundi prije kraja.

Ipak, u prvom planu bili su Bogdanović na obje strane, koji su bili najefikasniji u svojim timovima. Bojan u Indijani sa 27 poena (10/19 iz igre, 2/6 za tri) uz po tri skoka i asistencije. Bogdan je postigao 20 poena (šut iz igre 7/12, 3/6 za tri poena) uz šest asistencija, po dva skoka i ukradene lopte. Nemanja Bjelica je postigao 13 poena (6/12, 1/4 za tri) uz šest skokova, asistenciju i blokadu.

Embedded video

Sacramento Kings

@SacramentoKings

Will the real Bogdanovic, please stand up?! 🙌

52 people are talking about this

Sakramento je sada na polovičnom učinku sa 11-11 i poravnat je sa Hjustonom kao prvi timovi ispod crte na Zapadu. Indijana ima 13-10 i trenutno je šesta na Istoku.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here