Od Banjaluke do Geteborga za 205 KM

0
980

Tragom informacija da će švedska kompanija “Montefly” organizovati letove na liniji Geteborg-Banjaluka-Podgorica pokušali smo rezervisati kartu na njihovoj internet stranici montefly.com.

Prema podacima sa stranice i informacijama koje smo dobili preko Fejsbuka cijena za let jedne osobe u jednom pravcu iznosi 995 švedskih kruna (oko 205 KM). Cijena raste ako se odlučite za višu klasu.

avion3

Kako je potvrđeno ATV portalu, obavještenje na njihovoj Fejsbuk stranici u kojem se navodi da će letovi Banjaluka -Geteborg biti organizovani 22.12., 28.12. i 04.01. odnosi se samo za direktne letove. Ističu da će se uskoro objaviti detalji letova za Podgoricu koji će imati međusletanje u Banjaluci, što znači da će biti još jedan određeni broj letova za i iz Banjaluke u periodu decembar-januar.

avion33

Napominju da će cijene biti izmjenjene  već od februara kada očekuju redovne letove svaki petak i nedjelju.

“Montefly” je firma ćerka švedskog “Group Fun Travel-a” čiji je vlasnik Namko Kovačević.

Nakon što su se pojavile informacije da bi švedski “Montefly” od decembra trebalo da vrši letove od Geteborga do Banjaluke i Podgorice, mediji su se detaljnije raspitali o ovoj kompaniji i naišli na dosta nejasnoća.

avion2

Prva je bila povlačenje mogućnosti da se rezervišu karte za letove.

Prije samo nekoliko dana, ministar saobraćaja i veza RS Neđo Trninić poručio je da se odustalo od fokusiranja na redovne aviolinije i da će se Aerodrom Banjaluka okrenuti niskobudžetnim kompanijama.

avion 1

Prethodno je ATV izvještavao o ovome:
ATV provjera: Ko će organizovati letove od Banjaluke do Geteborga?

Švedski “Montefly” se oglasio o letovima iz Banjaluke

(ATV)

PODIJELI