OK Fest vam donosi Avanturu za 5!

0
120
Nektar OK Fest donosi posebnu OK AKCIЈU za sve – OK avantura za 5! OK tim poziva građane da iskoriste posebne pogodnosti od 20. do 30. maja i uživaju u nezaboravnoj OK avanturi.

I ove godine 12. 13. i 14. jula najljepše trenutke na Tjentištu podijelite sa prijateljima. Iz OK tima poručuju :”Vaše je samo da okupite ekipu, izaberete jednu od opcija koju vam nudi OK AKCIЈA i prepustite se najboljoj zabavi!”.

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 mjesto gratis košta 140 KM. Po cijeni četiri paketa za boravak u OK kampu i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjetištu, petoro prijatelja imaće priliku da uživa u sjajnom festivalskom programu ovogodišnjeg, šestog po redu, Nektar OK Festa.

Paket “OK fest III/ OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis je 280 KM. Oni koji žele da iskoriste organizovani prevoz do festivala imaju mogućnost da izaberu ovaj paket, koji osim trodnevnog boravka u OK kampu i ulaznica za sve koncerte, uključuje i prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad. I u ovoj opciji petoro prijatelja uživa u OK avanturi po cijeni četiri paketa.

OK Fest donosi uživanje u jedinstvenom ambijentu jednog od najstarijih, najvećih, ali i najljepših nacionalnih parkova u regiji, rafting avanturu najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare, posjetu najljepšim vidikovcima u prašumi Perućici i fantastičnim predjelima NP Sutjeska, te uživanje u više od 20 časova odličnog muzičkog programa na čak tri festivalska stejdža.

Na Јegermajster stejdžu nastupaju Franc Ferdinand, Dubioza kolektiv, Nele Krajlić, Brkovi, Goblini, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Čips i Videoklips i Helem nejse.

Senzejšn OK stejdž rezervisan je za Let 3, Vojka V, Iskaz, M.O.R.T, Bjesove i Đorđa Miljenovića.

Na OK Samer stejdžu nastupće Mladen Tomić, Nebs Džek i Spejs Mošn.

Organizatori uskoro donose još novosti i sadržaja koji očekuju posjetioce Nektar OK festa 2019.

– Iskoristite OK akciju od 20. do 30. maja i osigurajte sebi i prijateljima najbolju OK zabavu ovoga ljeta – poručili su organizaoti Festa.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here