OO SNSD Prnjavor: Demantuju tvrdnje iz SDS-a

0
1136

Svjesni smo činjenice da se prnjavorski SDS nastoji svim silama vratiti u politički život opštine Prnjavor, pa nas ne čudi današnje saopštenje, navodi se u reakciji za medije iz OO SNSD Prnjavor.

Sve aktivnosti na rješavanju statusa zemljišta poslovne zone Vijaka pokrenute su u vrijeme prvog mandata načelnika Darka Tomaša, od usvajanja regulacionog plana do pokretanja sudskog postupka. I upravo zahvaljujući aktivnostima načelnika Tomaša, nakon pobjede na lokalnim izborima ove aktivnosti su realizovane.

Svima je poznata činjenica da projekat Povelič realizovan sredstavima Vlade RS i da su aktivnosti na njegovoj realizaciji počele i najvećom dijelom završene u mandatu načelnika Tomaša. Prnjavorski SDS je po pitanju projekta Povelič, radio na način, da je samo trošio pare građana što će se u narednom periodu i pokazati, i o čemu ćemo detaljno obavijestiti javnost.

SNDS nema namjeru da se putem saopštenja prepucava sa prnjavorskim SDS –om, ali imamo obavezu upoznati stanovništa opštine Prnjavor sa istinom i činjeničnim stanjem.

Rad prnjavorskog SDS-a u proteklom mandatu najbolje su ocijenili građani na lokalnim izborima, kaže se u saoštenju OO SNSD Prnjavor.

PODIJELI