OTKRIVENO: Tri najperverznija horoskopska znaka su…

0
2986

Ne treba generalizovati, a ni astrologiju preozbiljno shvatati. Ipak, mnogi kažu da su ova tri horoskopska znaka „nešto posebno”. Da li se slažete?

LAV

Oni su ponosni na svoju grivu i nikada im nije dosadno da slušaju hvalospjeve o sebi. Jasno je, imaju samopouzadnje, a često ga veoma dobro opravdaju u seksu. Iako u društvenom i poslovnom životu vole da predvode, u krevetu nemaju ništa protiv da povremeno partner preuzme kormilo. U tom slučaju pretvaraju se u seksualne robove spremne da ispune svaku želju. Sado-mazo tehnike im nisu strane, a u koži se osjećaju kao apsolutni vladari.

Fetiša nikad dosta, a uživaju da iznova otkrivaju neke nove.

Lavovi imaju najviše erogenih zona, pa zatvo svaki svoj orgazam doživaljavaju kao da im jê posljednji i jedini.

RAK

Bipolarci sa kojima nikad ne znate na čemu ste. Osim u seksu. U tim prilikama ćete uvek uživati sa njima. Rakovi veoma vole fantazije, te se često „igraju” sa partnerima. Žena Rak će zavoditi nježno, ali u krevetu se neće ustručavati nimalo. Muškarac će uvijek pomjerati granice i osvajati „nove planine”. Po broju orgazma Rakovi su nepobjedivi, ali ne isključivo pó svojim. Ovi astrološki majstori će vam priuštiti jednak užitak, kao i sebi.

Ukoliko krećete u provod sa njima, Ne zaboravite da popijete nekoliko kafa. Oni spavaju tek pred zoru.

ŠKORPIJA

Posljednji ali ne i sa najmanje bodova. Svi su bar jednom u životu čuli priču o Škorpionima. Priča se da među njima ima najviše seksualnih zavisnika. Pitate se zašto? Prosto, oni jednostavno vole seks i toga se ne stide. Gdje god se nađu upravo oni dižu seksualne vibracije.

Škorpije dosta polažu u izgled i ne mare da ulažu na sebe. Skupocjen veš, dobri parfemi i svilena posteljina. To možete očekivati od njih, a pored toga ispuniće i svaku vašu fantaziju. Naravno, samo ukoliko ispunite njihova očekivanja na prvu loptu.

Škorpije su sjajni prijatelji, pogotovo ako kod njih imaju „povlastice” /press/

PODIJELI