Ovako je policija objasnila šta se dogodilo sa Davidom Dragičevićem VIDEO

0
1507

U ovom trenutku ne postoje indicije da je David Dragičević život izgubio krivičnim djelom, saopšteno je na konferenciji za novinare MUP-a Srpske.

Biće nastavljena istraživanja i uzeti su uzorci: krvi, urina, odjeće i DNK”  rečeno je na konferenciji za novinare na kojoj su učestvovali Željko Spasojević, načelnik Policijske uprave Banjaluka, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Srpske i Željko Karan, direktor Zavoda za Sudsku medicinu. Ilić je istakao da je policija utvrdila kretanje Dragičevića u noći izmeđi subote i nedjelje pretprošle sedmice, odnosno da je bio u više kafića i da se ispred jednog od njih potukao sa tri lica.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da ta tri lica nisu povezena sa Davidovim nestankom što je, uz ostalo, utvrđeno provjerom na baznim stanicama, a imaju i alibi.

U cilju objektivnog informisanja javnosti, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske demantuje neistinite navode koji su se pojavili na određenim portalima i društvenim mrežama, da je jedno od lica sa kojima je David Dragičević imao fizički sukob u noći kada je nestao, nećak direktora policije Darka Ćuluma, kaže se u saopštenju MUP-a RS.

Na osnovu sprovedene istrage, utvrđen je identitet tri lica sa kojima je Dragičević imao fizički sukob u noći u kojoj je nestao, te da među istima nije bilo srodnika direktora policije Darka Ćuluma, niti bilo kojeg visokog funkcionera Ministarstva.

Policijski službenici nastavljaju i dalje sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji u cilju otklanjanja svih eventualnih sumnji u vezi s ovim slučajem, ističu u MUP-u RS.

(ATV)

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here