Počinje priključivanje domaćinstava u Grabiku i Velikoj Ilovi na vodovod Povelič

0
2894

Nakon desetak godina ulaganja u bunare, primarnu i sekundarnu mrežu za vodovod iz izvorišta Povelič, naredne sedmice počinu radovi na priključivanju domaćinstava na mrežu.

Ovo je za prnjavorlive potvrdio direktor Vodovoda AD Prnjavor, Dragomir Đurđević, koji kaže da se intezivno radi na pripremim radovima za priključivanje domaćinstava na vodovod Povelič. “Priključivanje domaćinstava počinje prvo u Grabik Ilovi, a od srijede bi već 50 kuća trebalo da bude priključeno na vodovod”, kaže Đurđević. Paralelno sa poslovima u Grabiku, domaćinstva će biti priključivana i u Gornjoj, odnosno Velikoj Ilovi, a prema procjeni odgovornih u Vodovodu, već do 20.jula na vodovod iz Poveliča trebalo bi da bude spojeno ukupno 120 domaćinstava koji su ispunili uslove iz ugovora.

Đurđević je ponovo apelovao na mještane Grabik i Velike Ilove, da u saradnji sa izvođačima radova upozore na podzemne instalacije, telefona, struje ili vode, kako mašine ne bi pravile štetu i usporavale posao priključivanja na vodovod. /R.P./

PODIJELI