PODVIG FUDBALERA LJUBIĆA-OSLABLJENI POBIJEDILI OMARSKU

0
1382

Fudbaleri Ljubića (na slici,uoči susret protiv Omarske) ostvarili su rezultat kakav ni sami nisu očekivali.U nedjelju 30.oktobra pobijedili su na domaćem terenu ekipu favorizovane Omarske sa 3:2 (1:2).Za poznavaoce fudbalskih prilika u Drugoj ligi-zapad,to je veliko iznenađenje,pogotovo kada se zna da je trener Milorad Segić ponovo imao velikih problema sa malim fondom igrača.Izostali su Vladimir Ančić,Danko Ćirković,Srđan Radulović…Ipak,domaći su smogli snage,pokazujući borbenost za visoku ocjenu,pa su vođstvo gostiju pretvorili u drugom poluvremenu u vrijedan trijumf.

Golove za domaće postigli su Aleksandar Žižak u 33,Dragomir Prodanović u 49.i Duško Subić u 73.minutu.Oba gola za goste postigao je Vedran Panić,u 15. i 38.minutu.Mofgao je uspjeh Prnjavoirčana biti i ubjedljiviji,ali je kapiten Danko Segić propustio da realizuje nekoliko kolosalnih šansi za gol.

Ekipa Ljubića sada,nakon 12.kola,ima 14.bodova i nalazi se na 10.mjestu.U narednom kolu „plavi“ putuju u Donju Slatinu,potom im dolazi posljednjeplasirani Mineral,koji ima samo dva boda,a u posljednjem kolu slijedi odlazak u Novi grad.(prnjavorlive.info)

PODIJELI