Pojačane mjere bezbjednosti pred meč Lige Evrope u Beogradu

0
765

Pred predstojeću fudbalsku utakmicu Lige Evrope između Partizana i albanske ekipe Skenderbeg, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbjednosno-informativnom agencijom, preduzima pojačane mere bezbjednosti, saznaje Tanjug.

Prema informacijama ove agencije, pred meč koji se u četvrtak igra u Beogradu, u toku su pojačane kontrole na pojedinim graničnim prelazima, ali i na drugim mjestima, kako bi se spriječilo da neko namjerno izazove incident koji moze dovesti do prekida utakmice.

Posebna pažnja usmjerena je na eventualno unošenje stvari poput drona, kojim je prošli put, 2014. godine, izazvan incident i prekid fudbalske utakmice Srbija – Albanija.

Tada se iznad terena stadiona Partizana pojavio dron za koji je bila zakačena zastava na kojoj je mapa tzv. velike Albanije i zato pripadnici MUP-a i BIA na graničnim prelazima detaljnije kontrolišu sve za koje se sumnja da bi mogli da dođu u Beograd kako bi napravili incident na utakmici.

U prošloj utakmici Lige Evrope, Partizan je u gostima u Elbasanu remizirao sa Skenderbegom u meču bez golova, a oba tima imaju po dva boda, nakon tri utakmice u grupi B Lige Evrope.

PODIJELI