Predsjednik SO Gradiška dokazao da NIKAD NIJE KASNO: Ne pjeva poslije političkih govora niti govori poslije pjevanja (FOTO, VIDEO)

0
291

Milenko Pavlović Miler, predsjednik Skupštine opštine Gradiška, već u najavi emisije “Nikad nije kasno” stekao je veliku popularnost u gradu u kojem živi s porodicom.
Podsjetimo, u takmičenju veterana predstavio se pjesmom „Indexa“ – „Svijet u kojem živim“.

On je u gradu na Savi veoma omiljen, sugrađani ga na političkoj pozornici uvažavaju, poštuju njegove stavove, a na sceni, bio solista ili gitarista, kao velikog zabavljača i šarmera.

Nadimak Miler dobio je po sklonostima ka fudbalu i poređenju s bivšim njemačkim reprezentativcem Gerdom Milerom.

Sportom se aktivno bavi i njegov sin Boriša koji nastupa u FK Sloboda iz Donjih Podgradaca, odakle potiče njegova majka, a Milenkova supruga Jadranka.
Karakteristično je da Miler ne pjeva poslije političkih govora niti govori nakon pjevačkih nastupa.

Prvi put se u Gradišci okušao kao pjevač i muzičar tokom rata kada je bio član benda “Prvi korak”. Njegov repertoar je bogat, a najčešće pjeva balade, romanse, rok, ali i sevdalinke.

Nedavno je nastupio na “Danima ruske kulture i umjetnosti” uz klavirsku pratnju Ivana Ristića, direktora Muzičke škole “Branko Smiljanić”.

U “Kulturnom centru” snimio je spot “Ko sam ja da ti sudim” uz pratnju Miroslava Vukovića, a snimatelj je Nenad Balaban, elektroinženjer u ovoj ustanovi.

(srpskainfo)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here