Prnjavor: Banja Kulaši počela sa radom

0
4800

Banja Kulaši od danas je otvorena za pružanje usluga njenim posjetiocima. Dva bazena su u funkciji, dok se smještajni dio kapaciteta detaljno rekonstruoše.

PANORAMA 1 JUNA DUBRAVKO ZEMUN VLASNIK BANJE KULASI FOTO B RADULOVIC

 

Vlasnik banje, Dubravko Zemun (na slici) istakao je da ovaj banjski centar ima veliki potencijal i izrazi nadu da će u budućnosti vratiti svoj stari sjaj.

“Planiram da objekte banje renoviram u potpunosti. Za sada se radi na objektima smještajnih kapaciteta, a od septembra ćemo krenuti u renoviranju dijela banjskog centra” istakao je Zemun i dodao da bi kompletan posao renoviranja trebao biti završen do početka  naredne sezone.

U Banji Kulaši zaposlenje je pronašlo dvadesetak radnika, a planirano je i osposobljavanje ambulante u sklopu ovog centra.

Kapacitet smještajnog dijela je pedeset dvokrevetnih soba, kao i apartmanski dio, što će u budućnosti uveliko doprinijeti oživljavanju banjskog turizma na području opštine Prnjavor.

Dubravko Zemun postao je vlasnik Banje Kulaši nakon licitacije održane u decembru 2014.godine, koju je kupio za dva milona maraka. /R.P./

PODIJELI