PRNJAVOR: Glavna ulica u znaku muzike /foto/

0
479

Gitara, harmonika, violina i flauta, danas u prijepodnevnim časovima odzvanjali su u glavnoj prnjavorskoj ulici Svetog Save.

Učenici Muzičke škole „Konstatin Babić“, Prnjavorčanima su po tradiciji priredili koncert na otvorenom, povodom Međunarodnog dana muzike. Najodgovornija za muziku u glavnoj ulici je direktorica Muzičke škole Tina Raković koja za naš Radio kaže da, iako je raspust već počeo, mladim muzičarima nije trebalo dva puta reći da se odazovu pozivu za koncert na ulici.

„Muzička škola već desetak godina koncertima na ulici obilježava Svjetski dan muzike 21.juna. Zajedno sa učenicima izađemo na ulice, pozdravimo naše sugrađane i pokažemo svoje umijeće“, kaže Raković.

Ona nam je rekla da iako je nastava zavšena, u školi se još uvijek radi, te da ni tokom ljetnih mjeseci neće izostati njihovo učešće na svim događajima u našoj lokalnoj zajednici.

Foto: A.Atić

Kod Pet lampi polaznici Vrtića „Pčelica“Prnjavor, takođe povodom Svjetskog dana muzike, zabavili su se uz folklor i muziku. /foto Radio Prnjavor/

 

prnjavorlive.info

PODIJELI