PRNJAVOR-TOMAŠ: IZGRADNJA KRUŽNOG TOKA MOGUĆA DO KRAJA GODINE

0
1338

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je Srni da će izgradnjom kružnog toka na raskrsnici kod zanatskog centra, čija je vrijednost 266.500 KM, biti riješen dugogodišnji problem saobraćajnih gužvi na ulazu u Prnjavor.


Tomaš je naveo da početkom iduće sedmice očekuje da Javno preduzeće “Putevi Republike Srpske” uvede izvođača radova “MG mind” u posao.

“Poučeni ranijim iskustvima, vjerujem da, ako vremenske prilike dozvole, izvođač može i mnogo ranije da izvrši ovu investiciju, od predviđenih 90 radnih dana, odnosno da projekat može biti završen i u ovoj godini” , istakao je Tomaš.

On je naglasio da opština Prnjavor kandiduje ovaj projekat već desetak godina kod Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske”, te da je prije pola godine potpisan sporazum u kojem se lokalna zajednica obavezala da će riješiti imovinsko-pravne odnose, a da će “Putevi Srpske” obezbijediti neophodne dozvole i izabrati izvođača radova.

Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća “Putevi Republike Srpske” Nenad Nešić i direktor preduzeća “MG mind” Radomir Zeljković juče su potpisali ugovor o izgradnji ove kružne raskrsnice na ulazu u Prnjavor.

srna

PODIJELI