PROGLAŠEN SPORTISTA PRNJAVORA – BOJAN MALEŠEVIĆ NA TRONU /foto/

0
6409

Dugogodišnji član Tekvondo kluba „Prnjavor“,Bojan Malešević  proglašen je večeras (srijeda) na završnoj svečanosti,za sportistu prnjavorske opštine za 2016-godinu.

Još jedan istinski praznik sporta ,mladosti i ljepote pootvrdio je da Prnjavor ima jasnu  sportsku budućnost i potencijal koji je sposoban za velike domete kako na domačoj tako i na međunarodnoj sceni.Potvrdio je to u završnom govoru i načelnik opštine Darko Tomaš,najavljujući da će lokalna zajednica nastojati da u većem obimu bude uz sportiste.

Nagrađeni su  najbolji pojedinci po sportovima u juniorskoj konkurenciji,a priznanja su dobili Elda Mešić,Sava Njegovan,Dražen Petrović,Nikola Petrović,Aleksandar Trivunović.Marija Popović,Magdalena Katana,Dejan Milijaš,Dragoš Strugar,Tatjana Drinić,Saša Moravac,Sara Aleksić,Danica Kustrurić,Nemanja  Knežević,Anes Mušinović,David Vojvodić,Ivana Barukčić i Sergej Barukčić.

Kod seniora najbolji u prošloj godini bili su Jovana Njegovan,Jelena Gajić,Nataša Vidović,Jovana Ilipković.Žana Kokanović,Milovan Šljivić,Ilija Šormaz,Danko Segić,Martko Slijepčević,Saša Dušanić,Marko Ignjatić,Marko Marijanović,Marija Stanojević i Nikolina Đujić.

Nagrade su dobili i najbolji mladi sportista Elda Mešić,sportski radnik Miroslav Popadić,trener Branislav Njegovan,sportski kolektiv Tekvondo klub „Prnjavor“,sportisti invalidi Sretko Krnečin i Branka Trivalić,nagradu za minuli rad dobio je majstor karatea Goran Božić ,a jubilarna nagrada pripala je Rukometnom klubu „Sloga“ koji je osnovan 1972.godine.

Organizator priredbe u kojoj su nastupale i sekcije Društva „Pronija“.bio je Opštinski sportski savez,a pokrovitelj Skupština opštine Prnjavor.

prnjavorlive.info

PODIJELI