Prvomajska bomba u Crvenoj zvezdi: Kolarov sklopio dogovor

0
498

Velike vijesti za navijače Crvene zvezde – Aleksandar Kolarov će postati novi igrač kluba sa stadiona “Rajko Mitić“! Stvar je veoma blizu realizacije, iako sve zvuči prilično nevjerovatno, ali su iskusni defanzivac i novi-stari srpski šampion uspjeli da sklope dogovor poslije višednevnih pregovora.

Prema saznanjima Telegrafa, on će se vjerovatno odreći određenog dijela plate. A podsjetimo, samo prije dvije nedelje je Kolarov izjavio kako ne vidi sebe po terenima u Surdulici ili Inđiji. No, sve se vrlo brzo promenilo, Dejan Stanković i Zvezdan Terzić uspjeli su da sa njim pronađu zajednički jezik i srpski reprezentativac je promijenio mišljenje.

Ugovor će biti potpisan na jednu godinu sa mogućnošću da ona bude produžena na još jednu, a godišnja plata bi mu iznosila oko 600.000 evra po sezoni, a uz to bi išle određene premije i bonusi. Napomenimo da je Verona u međuvremenu pokušala da “pokvari“ dogovor Zvezde i Kolarova, ali je presudilo to što Stanković gaji dugogodišnje poznanstvo sa našim stamenim defanzivcem.

Izgleda da u Zvezdi prave pravi drim-tim za narednu sezonu. Tek da podsjetimo, usmeno je sklopljen dogovor sa Aleksandrom Dragovićem iz Bajer Leverkuzena, koji treba da potpiše ugovor sa crveno-belima kada mu na ljeto istekne ugovor sa nemačkim klubom. On je nedavno boravio u Beogradu, gdje je sve i dogovorio sa Zvezdanom Terzićem.

A nije jedini, pošto će mu se priključiti i Aleksandar Prijović, koji je nedavno pokrenuo čitavu proceduru raskinuvši ugovor sa Al Itihadom zbog neisplaćenih zarada. Nagovijestio je da želi da zaigra u svojoj zemlji, što implicira da je na meti Crvene zvezde. Baš kao Dragović, on sa crveno-belima ima usmeni dogovor, koji uskoro treba da se prenese na potpis na papiru.

PODIJELI