RADIO PRNJAVOR danas obilježio 34 godine rada i postojanja /FOTO/

0
1141

Radio Prnjavor danas je proslavio svoj 34. rođendan.

Daleke 1984.godine, na današnji dan prvi put se oglasio signal Radija na srednjem talasu 1341 kiloherc i FM 98,3 Mhz. Tim povodom, kolektiv Radio Prnjavora organizovao je prijem u prostorijama najstarijeg prnjavorskog medija, na kojem su se našli brojni predstavnici našeg političkog, privrednog i javnog života.

Pored ostalih rođendan Radija su čestitali načelnik opštine Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine Željko Simić. Na prijemu je bio i osnivač radija, Nedeljko Sančanin, kao i brojni poslovni partneri koji se oglašavaju u programu Radija.

Radio Prnjavor je uvijek bio u funkciji promocije naše sredine, pa tako je bilo i danas, jer smo naše gost počastili isključivo prnjavorskim proizvodima, kao što je Trivas, proizvodnja sireva Milanković, kolači Ukijeva čokoladna bajka, pivo  Triger i sokovi Dragana Vrhovca, vino vinarije Vasić i dr, rekao je direktor Radija Dragan Malić.

On je i pored poslovanja u teškim okolnostima najavio nastavak borbe ne samo za opstanak Radio Prnjavora, nego unapređenje poslovanja koje će za rezultat imati još bolji program i više mjesto u našem medijskom prostoru.

prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here