Radojičić: Umiru naši sugrađani, iz jedne porodice preminula tri člana

0
371

U Banjaluci je preminuo još jedan muškarac srednjih godina, a radi se o trećoj osobi iz iste porodice koje su preminule od virusa korona, kazao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

“Obolijevaju tu kraj nas naši sugrađani, prijatelji, to nije nešto što se dešava tamo negdje, u nekom filmu, zato je potrebno da budemo oprezni”, kazao je Radojičić, nakon sjednice Gradskog štaba za vanredne situacije.

“Svaki put kad želite da idete na neko okupljanje sjetite se da ima onih koji su oboljeli ili preminuli”, navo je Radojičić.

On je dodao da će naredni dani biti izazovni.

“Pred nama je Vaskrs, okolnosti su takve kakve su, u sred epidemije smo i treba da zaštitimo sve”, naveo je Radojičić.

On je dodao da izgleda da je proteklih nekoliko dana, broj novooboljelih na dnevnom nivou nešto manji, te istakao da su to ohrabrujući podaci.

“U Banjaluci su se susrele dvije krivulje, ona koja pokazuje broj oporavljenih i onih koji su zaraženi, ali to se mora još pratiti”, naveo je Radojičić u obraćanju javnosti nakon sjednice Štaba za vanredne situacije grada Banjaluka.

Radojičić je još jednom pozvao građane da poštuju propisane mjere.

Gradonačelnik je upozorio da će za vrijeme predstojećih praznika kontrolni organi vršiti dodatni nadzor u trgovinama i da će one biti zatvorene ukoliko ne budu poštovane propisane mjere.

/Nezavisne/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here