Ronaldo: Stidio sam se zbog optužbi za silovanje

0
337

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da se stidio zbog optužbi da je silovao jednu ženu u Las Vegasu.

Amerikanka Ketrin Majorga optužila je Ronalda za silovanje u jednom hotelu u Las Vegasu, u junu 2009. godine. Fudbaler Juventusa je negirao optužbe.

Istraga je prvobitno završena 2009. godine, ali je ponovo pokrenuta prošlog avgusta, prije nego što je Majorga podnijela tužbu, kada je iznijela detalje koje je u prvo vrijeme sakrila.

Ona je rekla da je skupila hrabrost da kaže šta se dogodilo poslije osnivanja pokreta “I ja” (MeToo). Tužilaštvo je u julu saopštilo da slučaj neće biti procesuiran pošto nema dovoljno dokaza, a građanska parnica je i dalje u toku.

“Igraju se sa tvojim dostojanstvom. Teško je. Imaš devojku, imaš porodicu, imaš djecu. Kada se igraju tvojim poštenjem, loše je, teško je. Sjećam se da sam jednog dana sjedio u dnevnoj sobi sa djevojkom, gledali smo televizijski program i vidjeli vijesti, u kojima su govorili da je Kristijano Ronaldo uradio ovo i ono. Čuo sam da moja djeca dolaze i promijenio sam program, pošto sam bio posramljen. Promijenio sam kanal da Kristijano mlađi ne bi vidio da pričaju loše o njegovom ocu, u veoma lošem slučaju”, rekao je Ronaldo u intervjuu sa Pirsom Morganom u emisiji “Dobro jutro Britanijo”, koja će biti emitovana u utorak, prenio je Sky.

Tokom intervjua Ronaldo je emotivno govorio o pokojnom ocu, koji je 2005. godine umro od ciroze, u 52. godini. Ronaldo se rasplakao kada je gledao video snimak oca koji ga hvali u izjavi za jednu norvešku televiziju, nedugo prije smrti. Više o tome čitajte ovdje.

(B92)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here