SNSD ODGOVORIO SDS-u “Nismo mi tajkunima dodjeljivali najatraktivnije zemljište”

0
533

Nakon što je Klub poslanika SDS zatražio da se na 31. sjednici Skupštine opštine, koja je zakazana za petak, dnevni red dopuni sa Informacijom o izgradnji stambeno-poslovnog objekta u Prnjavoru na parceli između ulica Svetog Save i Veljka Milankovića, stigla je reakcija prnjavorskog SNSD.

– Povodom prijedloga Кluba odbornika SDS, SNSD sa zadovoljstvom prihvata inicijativu jer mi nismo SDS, mi nemamo šta kriti i ništa nismo uradili protivzakonito. SNSD nema ni jedan razlog da ne razgovara o temi gradnje u Prnjavoru, to je tema koje SDS treba da se stidi jer su svojim djelovanjem napravili urbanistički haos u Prnjavoru – navode iz prnjavorskog SNSD.

– Mi nismo svojim tajkunima i predsjednicima partije dodjeljivali najatraktivnije zemljište, svojoj stranci poklanjali najatraktivnije opštinske zgrade, preoravali gradske ulice i od njih pravili bašte svojih kafića, svoja vozila prodavali opštini i slično – navode u SNSD.

Dodaju da je prnjavorski SDS radio sve to, te da oni „sa zadovoljstvom žele razgovarati o svim temama pa i o ovoj“.

– Jedino što se pitamo je „mogu li i nasljednici“ tadašnje politike SDS raspravljati o istoj – zaključuju u saopštenju SNSD.

Podsjećamo, prnjavorski SDS od gradske administracije traži odgovore vezane za izgradnju stambeno-poslovnog objekta u Prnjavoru na parceli između ulica Svetog Save i Veljka Milankovića, o kojem se, tvrde, jako malo zna.

/Srpskainfo/

Vezana vijest: SDS TRAŽI ODGOVORE „Da li nova zgrada u centru Prnjavora ima svu dokumentaciju“

PODIJELI