Šta se krije iza pojedinog horoskopskog znaka?

0
1725

Pogledajte šta se krija iza lica svakog horoskopskog znaka.

Druga-strana-medalje-svakog-horoskopskoh-znaka-750x400

OVAN – Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ako je žensko, ponekad to radi zahvaljujući svom seksipilu, a ukoliko je muškarac, tada vas od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer djeluje nekako opasno, a s druge strane, kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se to mota po glavi. I kad je muškobanjasta, žena Ovan imponuje svojim polemičkim stavom koji prosto čitate na njenom licu.

BIK – Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled umije da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste pored njega zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju, govori boja njegovog glasa, tako prijatna i tako umirujuća, da se uz njega osjećate ušuškani i sigurni kao malo dijete.

BLIZANCI – I kad djeluje mladalački, Blizanci su i te kako proračunati i racionalni. Ako pokušava da djeluje kao Kruela iz ‘Sto i jednog dalmatinca’, ipak se iza takvog imidža krije osjetljiva djevojčica koja nikada neće odrasti. Priča mnogo, ali najmanje o sebi. Ukoliko djeluje kao ‘fam fatal’, i to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe nedorasle emotivnim izazovima.

RAK – Njegov dječački izgled, čak i kad ima ‘bejbi fejs’, ili mu se kosa već proredila, ne treba da vas zavara. Mazan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer, on plijeni, bilo da je mačo ili mamin sin, a Račica tako ljubazna, lijepa, nježna i puna razumijevanja, sa obrazima kao pun Mjesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a poslije će ona lako s vama.

LAV – Izraz njenog lica odaje rođenu glumicu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimjećena, a ukoliko je ne primijete – i dalje će glumiti. Sva je dotjerana i ‘fensi’, a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi kad ima tako gustu kosu. Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg gospodstvenog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

DJEVICA – Njenim otmjenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, umije da se preobrazi iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lijepu frizuru, misli da je sebi uljepšala život. Muškarcu Djevici nije bitno šta o njegovom izgledu misle drugi, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog dječaka, mada prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

VAGA – Izraz njenog lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi da pokaže drugima, odnosno njen imidž u javnosti, bilo da je hladna ‘hičkokovska’ plavuša ili zavodljiva crnka. Mnogo drži do izgleda, zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu doprinosi i Vagina mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

ŠKORPIJA – Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osjećanja, pa žena Škorpija često djeluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili platinasta plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnijeg tena, a ukoliko je svjetlokos, djeluje nekako otmjenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

STRIJELAC – Iako je uglavnom nasmijan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmjeno u crtama njegovog lica, bez obzira što često rano počinje da gubi kosu. Iako ne djeluje toliko krhko, niti nježno, žena Strijelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njena maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lijepom načinu na koji može da pobjegne od stvarnosti.

JARAC – Njen pogled ne otkriva mnogo, više je ispitivački, mada zna da bude i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose, pa dugo zadržava mladalački izgled, naročito zbog lijepe kose ili nečeg istočnjačkog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac djeluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama djeluje mlađe, ali rano počinje da kuburi s kosom koja se proređuje.

VODOLIJA – Izraz njenog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom se nije poželjno poigravati, ma kako društvena bila, ali ipak voli da je svi primijete. Nešto intrigantno i pronicljivo u njenom pogledu čini je još zanimljivijom, nekako autentičnom i kad nije lijepa po klasičnim mjerilima. Djeluje pomalo rasijano, a ništa joj ne može promaći, jer sve primjećuje, a ćuti.

RIBE – Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i mnogo govori, iako je nedokučiv, bez obzira da li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove lijepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i po izgledu i po ponašanju. /ibar.ba/

PODIJELI