Strani agenti došli do seks-snimaka srpskih ministara!

0
1648

Snimke orgija strancima dostavile organizatorke elitne prostitucije u Srbiji – bivša djevojka vođe “zemunskog klana” i supruga poznatog biznismena. Među damama sa snimaka su i popularna pjevačica, njena sestra, jedna uspješna voditeljka…

Srpska policija pokrenula je opsežnu istragu o elitnoj prostituciji u kojoj su učestvovale mnoge poznate ličnosti iz svijeta estrade. Kako Kurir saznaje, policija je tokom istrage došla do šokantnih otkrića i dokaza da su porno-snimci poznatih srpskih dama, mahom pjevačica i voditeljki (imena poznata redakciji Kurira), i pojedinih političara, među kojima je bilo i ministara, u posjedu stranih bezbjednosnih službi, i to preko dva kanala iz Srbije!

– Na čelu piramide elitnih prostitutki su dvije žene. Jedna je bivša nevjenčana supruga jednog od vođa „zemunskog klana“, dok je druga supruga poznatog biznismena. Njih dvije su, prema operativnim podacima, dostavile kompromitujuće snimke, na kojima pojedini političari iz prošlih, ali i sadašnje vlasti upražnjavaju seksualne odnose s poznatim estradnim ličnostima, pišeKurir.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here