Tadić ljut na sudiju: Ukrao nam je sve, uništio je meč

0
381

Kapiten fudbalera Ajaksa Dušan Tadić kritikovao je italijanskog sudiju Ðanluku Rokija i poručio da je njegov tim “pokraden” protiv Čelsija (4:4) u utakmici Lige šampiona u Londonu.

Ajaks je u posljednjih pola sata ispustio visokih 4:1 tako što je ostao sa čak dva igrača manje u rasponu od od 68. do 69. minuta zbog drugog žutog kartona Dejlija Blinda i Joela Veltmana.

“Bili smo mnogo bolji. Sada bismo morali da pričamo o našoj igri, imali smo sve pod kontrolom, vodili 4:1, a onda je jedan čovek ukrao sve od nas. Veoma sam razočaran”, rekao je Tadić poslije utakmica, a prenose britanski mediji.

Tadić je objasio da je kod isključenja Blinda prvobitno bio fauliran, a da isključenje nije zaslužio Veltman prilikom penala za Čelsi.

“Nikad u životu nisam video trostruku kaznu, nikad… Sve je počeo od Blinda, koji je bio fauliran od Pulišića. Ne volim izgovore, niti da pričam o drugima, ali smo sada morali da pričamo kako je Ajaks bio bolji od Čelsija. Ne možemo jer je jedan čovek uništio utakmicu”, ljut je bio srpski reprezentativac.

Posljie 4. kola H grupe Ajaks, Čelsi i Valensija imaju po sedam bodova, a Lil samo jedan.

U sljedećem kolu 27. novembra Čelsi ide na Mestalju Valensiji, dok Ajaks gostuje Lilu.

PODIJELI