TOMAŠ ORGANIZOVAO PRIJEM ZA STUDENTE MAŠINSKOG FAKULTETA

0
493
SAMSUNG CSC

Ovom prilikom načelnik Tomaš je studentima uručio novčana sredstva, kao vid podrške za odlazak na takmičenje, naglasivši da lokalna zajednica vodi računa o mladim ljudima.

„Zadovoljstvo mi je bilo danas razgovarati sa studentima, i ono što je generalno naš stav jeste da opština Prnjavor stoji na raspolaganju da pomogne bilo kakve projekte naših studenata. Zato sam i danas poručio da su vrata mog kabineta uvijek otvorena za sve njih, i da podrška opštine Prnjavor mladim ljudima ni ubuduće neće izostati. Ovo je samo jedna u nizu od mogućnosti da oni iskažu svoje znanje i sve ono što su do sada učili na fakultetu. Takođe, želim da im čestitam na prošlogodišnjim ostvarenim rezultatima, i ne sumnjam uopšte da će i ove godine biti podjednako dobri“, rekao je načelnik Tomaš.

Studenti Mašinskog fakulteta, Simo Đurić, Nikolina Simić, Milica Ćućić, Ilija Šormaz, poručili su načelniku Tomašu da se nadaju da će opravdati stečeno povjerenje i očekivanja u Crnoj Gori, te da im podrška od strane načelnika opštine Prnjavor, mnogo znači.

„Prije svega želio bih da se zahvalim načelniku Darku Tomašu što nas je i ove godine podržao kao i prethodne. Ove godine putujemo na „Mašinijadu“ u Crnu Goru i nadamo se da ćemo ostvariti uspješne rezultate kao što smo i prošle godine, i da ćemo i narednih godina sarađivati sa opštinom Prnjavor kao što smo i do sada“, istakao je student druge godine Mašinskog fakulteta u Banja Luci, Simo Đurić.

PODIJELI