VIDEO: Najprovokativniji ples ikada viđen!

0
1043

Upoznajte djevojke iz Sibira koje su svojim plesom oduševile čak i koreografkinju poznate pjevačice Dženifer Lopez.

Kada je Jelena Jatkina iz Novosibirska snimila video zajedno sa djevojkama iz „Fraules“ centra na kojem izvode provokativni ples, odmah je postala poznata, a njihov snimak je na Jutjubu pogledalo više od 30 miliona ljudi.

“Snimile smo video jer smo želele da reklamiramo našu plesnu školu, ali i da pokažemo ljudima da je u Sibiru i pored velike zime lijepo”, rekla je Jelena.

Koreografija koja je osmišljena za taj video prati mladu djevojku koja je iznervirana činjenicom da je napolju – 42 stepena. Kako bi se razveselila ona počinje da sanjari da je na nekom toplijem mjestu i počinje da pleše uz omiljenu muziku, a ubrzo joj se pridružuju i drugarice.

„Ljudi se uglavnom iznenade kada čuju da sam iz Sibira, i nije im jasno da i pored tolike hladnoće neko ima volje da trenira“, objašnjava Jelena.

Vođena modernim trendovima, i Jelenin ples se zasniva na vrckanju guzom, „tverkovanju“, što cijeli ples čini jako provokativnim i seksi. Ipak, postoji jedno pravilo kojeg se Jelena drži, a to je da ne prima članice koje su mlađe od 16 godina.

„Sa moralne tačke gledišta mislim da nije u redu da djevojčice koje su mlađe od 16 godina plešu ovakav ples. Mnogi roditelji me mole da ih primim u školu, ali im ja svima objasnim da je najbolje da dođu kad napune 16 godina“, objašnjava Jelena koja je više nego zadovoljna uspjehom koje su uspjele da postignu. /b92/

PODIJELI