Za 3,5 miliona dolara igrao bih u podne u Sahari

0
599
Početak US Opena obilježile su visoke temperature i velika vlažnost vazduha u Njujorku koji otežavaju teniserima nastupe na “Flašing Medouzu”.

To je pravilo probleme i Novaku Đokoviću u meču sa Martonom Fučovičem, a zbog teških uslova im je čak i sudija dao desetominutnu pauzu da se osvježe, na čemu se Srbin zahvalio.

“Nikada ranije to nisam iskusio. Hvala Grend slemovima, baš nam je bio potreban taj desetominutni odmor, da se uvede, hvala”, kazao je Đoković.

Đokoviću je na Tviteru podršku pružio bivši trener Boris Beker, dok je nešto drugačiji stav iskazao legendarni Džimi Konors, mada je i on poslao poruku podrške teniserima.

Boris Becker

@TheBorisBecker

It was a scorcher today…hot/humid day at ⁦@usopen⁩ ⁦@DjokerNolepic.twitter.com/tjoJ1WCUV8

View image on Twitter

Jimmy Connors

@JimmyConnors

Was it hot?? To have a chance to play for 3.5 million $— I would have played at 12 noon in the Sahara dasert— being in great condition is part of the game— get in there and give it you all — good luck players!!!

Osmostrukog osvajača Grend slemova, Konorsa nisu pretjerano pogodili uslovi pod kojima se igra ovogodišnji Ju-Es open, navodeći da bi za pare koje danas dobijaju teniseri igrao “u podne u Sahari”.

“Je li vruće? Da imam šansu da igram za 3,5 miliona dolara, igrao bih u podne u Sahari. To je dio igre. Izađite na teren i dajte sve od sebe. Srećno, igrači!”, reagovao je Konors na Bekerov “post”.

Konors je u karijeri čak pet puta osvojio Otvoreno prvenstvo SAD u tenisu.

PODIJELI