Nestorović otkrio u kakvim je odnosima s Konom

0
481

Epidemiolog dr Branimir Nestorović otkrio je u kakvim je odnosima sa članom Kriznog štaba Srbije Predragom Konom.

Podsjetimo, Nestorović je nedavno šokirao javnost kada je na društvenoj mreži Fejsbuk okačio snimak koji ismeva Kona i dr Branislava Tiodorovića.

“On je to lično shvatio. Ja sam protiv toga da se ljudi plaše. Neka ostane tajna”, rekao je Nestorović u emisiji “Hit tvit” na TV Pink.

Ipak, na inisistiranje voditeljke da ipak odgovori, rekao je:

“U lošim smo odnosima”.

Na Facebook profilu pulmologa i donedavnog člana Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv Kovida-19 podijeljen je snimak drugog korisnika na kojem se vidi foto-montaža profesora Tiodorovića kako vrti točak kojim se otvaraju usta doktora Kona, iznad čije glave se zatim pojavljuju oblačići na kojima su iscrtane mrtvačke glave, špricevi, za koje je javnost pretpostavila da su vakcine protiv korone, a zatim i novac.

U jednom trenutku na snimku Kon kaže i: “Okreći, bre, to!”

Epidemiolog Predrag Kon je imao vrlo oštru reakciju, prenosi “Blic“.

“To govori o njemu i njegovoj duhovitosti… Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu. Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću. Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći će tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i s punom odgovornošću”, kazao je Kon.

PODIJELI