Uhapšen policajac koji je bio na uviđaju Ivanovića?

0
781

Prema nezvaničnim informacijama TV Prve, policajac koji je jutros uhapšen u akciji ROSU, bio je prvi na uviđaju kada je ubijen Oliver Ivanović.

Kako prenosi portal Kossev, Dragiša Marković je sa još jednim policajcem Ž.J. priveden 10. februara, kako su tada prenijeli prištinski mediji – pod sumnjom da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. Oni su se nalazili na mjestu ubistva neposredno nakon egzekucije. Na posao su vraćeni 18. jula, piše Kossev.

Pripadnici ROSU jutros u u više akcija upali u četiri stana i lomeći inventar brutalno pretukli i uhapsili četvoricu Srba, kažu predstavnici Srba s Kosova. Iz Kosovske policije kažu da je razlog te akcije istraga ubistva Ivanovića.

Stanovnici sjevernog dela Kosovske Mitrovice gdje su hapšenja obavljena, kažu da su se čuli i rafali. Oglašavale su se do sedam jutros i sirene za opasnost.

Sirene za opasnost u međuvremenu su ugašene, građani koji su se okupljali na trgu u Mitrovici i dalje su tu. Život se polako vraća na normalu, kaže dopisnik TV Prve ali dodaje da je situacija vrlo napeta i da može da se promijeni u svakom trenutku.

PODIJELI