ATV FOTO: Sudbonosno „DA“ reklo 10 parova u Banjaluci

0
1493

Na kolektivnom vjenčanju u Banjaluci „Svadba za pamćenje“ sudbonosno „da“ reklo je 10 parova iz Republike Srpske.

„Svadba za pamćenje“ treći put se održava u Banjaluci, a osim kolektivnog vjenčanja, organizovan je i prigodan program u kome su učestvovali Kulturno- umjetničko društvo „Veselin Masleša“, KUD „Sveti Sava“, Plesni studio „Siti džez“, ali i sami mladenci.

kolektivno vjencanje1

Kolektivno vjenčanje organizovalo je Udruženje građana „Bela“, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i grada Banjaluka.

Za kolektivno vjenčanje, koje je obavljeno u podne u Dječijem pozorištu Republike Srpske, prijavila su se 172 para.

Izabrani parovi dobili su brojne pogodnosti, a organizovan je izbor za najelegantnijeg mladoženju, najveseliju mladu i najšarmantniji par. Pobjednici će kao poklon dobiti produženi vikend u Hotelu „Hajdučke vode“.

Mladenci su nakon građanskog vjenčanja prošetali centrom Banjaluke, a mlade su ispred Gradske uprave bacile bukete.

Dio prihoda od prodatih karata koje su koštale 10 KM namijenjen je bebama i djeci u područjima pogođenim majskim poplavama.

Udruženje građana „Bela“ organizovaće i manifestaciju „Bebi na dar“ koja će biti održana 4. jula u 11.00 časova u Muzičkom paviljonu parka „Petar Kočić“, a okupiće mladence sa prethodna dva kolektivna vjenčanja i njihove bebe.

kolektivno vjencanje2

Iz brakova sklopljenih u dosadašnja dva kolektivna vjenčanja rođeno je 12 beba.

Generalni sponzor „Svadbe za pamćenje“ je „Blic net“, a medijski Radio-televizija Republike Srpske. Manifestaciju su podržali brojni sponzori, među kojima i „Krio sejv-femili plus“. /atvbl/

PODIJELI