Banjalučka TV voditeljka u vezi sa Ćazimom Osmanijem!?

0
6213

Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks, očito ne voli „obične i prosječne“ djevojke koje se ne bave javnim poslom, već su mu poznate cure najveći fetiš.

Tako ga je paparaco slikao u centru Budve kako uživa na jahti sa novom djevojkom, koja se, gle čuda, zove Nataša, ali nije Bekvalac, već Petrović, i radi kao voditeljka na Televiziji „Pink BH“.

Prvo su sjedeli u jednom od najljepših restorana u Starom gradu u Budvi i odmah nakon toga otišli na njegovu jahtu. Nataša i on su mjesec dana zajedno i uživaju u vezi. Njoj očigledno ne smeta što je nedavno raskinuo sa menekenkom Sandrom Obradović, što je bio sa nekoliko poznatih pjevačica iz Srbije i što se svaka veza završila ne tako slavno.

„Njima je sada lijepo i niko ne može da im pokvari lijepo raspoloženje“, rekao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i naveo da njih dvoje borave na jahti.

Živi na jahti

„Poznato je da Ćazim rijetko spava po hotelima u Crnoj Gori već da noći na svojoj jahti, te je tako i Nataša uvijek sa njim. Često on povede druga, a ona drugaricu, pa se svi ludo zabavljaju uz najskuplji šampanjac, a često zajedno idu i u kockarnicu u Budvi. Ne znam koliko će ta veza da potraje, ali za sada djeluju zaljubljeno“, dodao je izvor.

cazim 1

Inače, na toj istoj jahti je prije dvije godine uslikana Nataša Bekvalac kako ćaska sa Osmanijem i uživa u luksuzu, tako da se može reći da je to biznismenovo „gnijezdo ljubavi“.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da Ćazim i te kako voli Srpkinje jer su ga u medijima povezivali sa Anom Nikolić, Natašom Bekvalac, Sandrom Obradović, Mandom Popović…

Crnogorka Manda Popović, bivša djevojka Ćazima Osmanija, prošle godine je fizički nasrnula na Anu Nikolić jer je bila u vezi sa njenim dragim Feliksom.

Poslije nekoliko mjeseci medijskog prepucavanja, sada neki mediji tvrde da Nikolićeva ne smije da ode na Crnogorsko primorje jer se boji da je Popovićeva ne napadne. Nadamo se da će nova Nataša bolje proći.(alo)

PODIJELI