Bejlova tastbina robijaši i dileri droge

0
425
Fudbaler Real Madrida Geret Bejl vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Emom Ris-Džons na tajnoj ceremoniji na Majorci, piše britanski The Sun. Par je izgovorio sudbonosno da pred tek 60 bliskih prijatelja i članova porodice, a za ceremoniju je unajmljeno i posebno osiguranje za koje se vjeruje da je povezano s porodičnom dramom koju već nekoliko godina proživljava Ema.

Naime, njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, a ni ostatak njene porodice nije daleko od kriminala i mnogi se bave dilovanjem droge. Na vjenčanje nisu bili pozvani ni Emini djeda i baba, koji su je odgajili.

Vjenčanje je trebalo da održi prošle godine u Toskani, ali je odloženo zbog katastrofalnih odnosa u porodici Bejlove supruge. Nakon što je izašao iz zatvora, Emin otac je počeo da živi s ruskom cvjećarkom, što je još više razbjesnilo njegovu kćerku. Na vjenčanju u Toskani prošle godine trebalo je da pjeva Bijons, ali je cijela stvar propala.

Thumbnail

Geret Bejl i Ema u vezi su od srednje škole. Ema ne voli medijsku pažnju te se tek povremeno pojavljuje u javnosti. Par ima dvoje djece. O Emi se zna da je na početku njihove veze radila kao frizerka u Kardifu, a kako je Geret bio uspešniji, tako je i ona polako proređivala svoje poslovne angažmane. Nema javne Instagram i Fejsbuk profile, skromno se oblači i posvećena je porodici.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here