Bježeći s ukradenom ovcom izazvali nesreću

0
707
ZVORNIK – Drago S. (42) i Vinko M. (49) iz Zvornika ispitani su nakon što su bježeći s ukradenom ovcom izazvali manju saobraćajnu nezgodu, potvrđeno je „Glasu Srpske”.

Tom prilikom policija je u gepeku „golfa” pronašla ukradenu ovcu.

Nespretni  lopovi su kako saznajemo, ovcu ukrali juče na području Gornjih Grbavaca kod Zvornika, a nedaleko odatle su bježeći udarili u jedan automobil pa su morali da stanu.

Mještani su  ih  prijavili policiji koja je  idući na lice mjesta  zatekla lopove na mjestu nezgode.

–  Policijskoj stanici Zvornik, u ponedjeljak oko 14.45 časova, prijavljeno je da su, dvije nepoznate osobe otuđile sitnu stoku i tom prilikom pokušala automobilom  Golf”, da se udalje sa lica mjesta.  Po prijavi su   postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su izlaskom na lice mjesta zatekli osumnjičene, koji su u namjeri da se udalje sa lica mjesta izazvali saobraćajnu nezgodu u kojoj je nastupila materijalna šteta-potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela krađa .

-Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo- naveli su iz policije.

 

PODIJELI