Đoković i Lajović u borbi za četvrto kolo Australijan opena

0
453

Novak Đoković i Dušan Lajović igraju mečeve trećeg kola Australijan opena. Novak se sastaje sa Amerikancem Tejlorom Harijem Fricom, negde oko 11.00. Dušan igra protiv Španca Pedra Martineza, duel počinje oko 6.00.

Đoković nastavlja pohod na Australijan openu, naredna prepreka je 31. igrač na ATP listi Fric. Đoković u ovaj duel ulazi kao apsolutni favorit, ali to mora da dokaže na terenu.

Novak je u prvom kolu lako preskočio Šardija – 3:0. U drugom kolu već je imao teži zadatak, ozbiljniju prepreku predstavljao je Amerikanac Tijao, koji je uspio da oduzme Đokoviću jedan set. Slijedi duel sa Amerikancem koji je u drugom kolu savladao zemljaka Opelku sa 3:2.

Njihov duel postavljen je kao posljednji na Rod Lejver areni i počinje oko 11.00 časova. Tačnije poslije duela ženskog singla u kome se sastaju Kudermetova i Halepova, taj duel je prvi u večernjem terminu po lokalnom vremenu i neće početi prije 9.00.

Dušan Lajović, koji je 27. na ATP listi, igra protiv Španca Pedra Martineza, 87. igrača svijeta. Dušan je u drugom kolu nadigrao Aleksandra Bublika iz Kazahstana sa 3:1. Dok je Španac sa 3:1 u setovima savladao Finca Rusuvorija.

RTS

PODIJELI