Đoković: Intervju za “Ekip” je bio greška

0
438
Beograd, 3. februara 2022.- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic sastao se sa najboljim teniserom sveta Novakom Djokovicem. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bs

Intervju koji sam dao za “Ekip”, kada sam bio pozitivan, bio je užasna greška i procjena. Volio bih da mogu da vratim vrijeme i da to ne uradim, priznao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković u nastavku intervjua za Bi-Bi-Si, koji je sinoć emitovan za britansko područje.

– Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem “Ekip” kao jedan od najboljih sportskih medija na svijetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem dugo i uvijek sam imao odličan odnos sa njim. Nisam želio da ga izneverim. Da li je trebalo da budem više oprezen? Da li je trebalo da ga obavijestim? Apsolutno – rekao je Đoković.

Srpski teniser je rekao i da mu je bilo jako teško tokom “saslušanja u Melburnu” i otkrio da su ga posebno razočarale kolege.

– Osjetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumio sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open – rekao je Đoković.

PODIJELI