Doček 2018. u regionu: Nezaboravne proslave u Beogradu i Novom Sadu (VIDEO)

0
942

Nezaboravan doček Nove 2018. godine u svim većim gradovima regiona. Na gradskim trgovima i ulicama nastupale su najveće regionalne zvijezde, a lijepo vrijeme, bez padavina, na proslave je izmamilo stotine hiljada ljudi.

Dočeci na otvorenom organizovani su i u svim većim gradovima Srbije. Najviše posjetilaca bilo je u Beogradu, gdje su na trgu ispred Narodne skupštine okupljene u novu godinu uveli Balkanika, Riblja čorba i Aca Lukas.

Najveći vatrometni spektakl viđen je u Novom Sadu, a osmislili su ga princ Đorđe Karađorđević i američki pirotehnički ekspert Majk Noks. Na tri lokacije u gradu nastupalo je više od 50 izvođa, a najviše posjetilaca bilo je na Trgu republike, gdje su nastupali Darko Rundek, Plavi orekstar i SARS.

Osim Beograda i Novog Sada, tradicionalno, najviše gostiju u novogodišnjoj noći bilo je u hotelima na Zlatiboru, Kopaoniku i na Tari, a na Zlatiboru je, na Kraljevom trgu, nastupala Јelena Tomašević.

Veselo je bilo i svim većim gradovima u Hrvatskoj. Programi su organizovani na nekoliko lokacija u Zagrebu, a najviše ljudi okupilo se na Trgu bana Јelačića, gdje su uživali u nastupu Doris Dragović i benda, Tončija Huljića i grupu Vatra.

Na dubrovačkom Stradunu goste je zabavljao Dino Merlin, a nakon novogodišnje čestitke i vatrometa, posjetioci su zaplesali valcer. Veliki broj građana novu godinu dočekao je na otvorenom i u Splitu, Osijeku, Rijeci.

U Crnoj Gori najveselije je, tradicionalno bilo u Budvi, gdje je spektakularni koncert održala grupa Bijelo Dugme.

PODIJELI