FRIZERKA UBICA IZ SVILAJNCA: TANJA JE TUKLA JEDNOG ŠVALERA, DRUGOG UBILA, A MUŽA JE TERORISALA

0
1203
Frizerka Tanja Avramović (38) iz Svilajnca, osumnjičena za ubistvo svog ljubavnika Živana Savića (75) iz sela Porodin, maltretirala je i tukla svoja dva saučesnika u zločinu – supruga Životu Avramovića (48) i drugog ljubavnika Bogića Đokovića (49), pričaju meštani Svilajnca.
Fatalna žena, koja je muža i jednog ljubavnika strpala u zatvor, dok je drugog ubila, uhapšena je prekjuče nakon što je policija pronašla telo deviznog penzionera Živana Savića u gepeku automobila u selu Kušiljevo kod Svilajnca, a tada je klupko počelo da se odmotava.
– Tanja, koja je udata za Životu, bila je u paralelnoj vezi sa svojim podstanarom Bogićem Đokovićem, a istovremeno se viđala i sa Savićem. Tanja i Bogić su 16. septembra otišli kod Savića u kuću i tražili mu novac. Došlo je do rasprave, a Tanja je, kako je to na saslušanju u policiji ispričao Đoković, zgrabila flašu vina i njome udarila u glavu Savića, koji je preminuo na mestu. Potom su njih dvoje pozvali Tanjinog muža, koji im je pomogao da se otarase tela i da nekoliko dana kriju zločin – kaže izvor “Kurira” i dodaje da su ljubavnici ubijenom starcu ukrali dva bicikla.
Ova bizarna priča već četiri dana ne prestaje da šokira stanovnike Svilajnca, ali i čitavu Srbiju, a poznanici aktera ljubavnog četvorougla kažu da veruju da je Tanja kolovođa.
– Života je mnogo dobar čovek, ali ga je Tanja terorisala! Svi su pričali da se ona švaleriše i da mu je nabila jelenske rogove. On je dobar i miran, što se kaže – papučar – kaže za Kurir Jelica, vlasnica frizerskog salona u kome je uhapšeni Života zaposlen kao frizer.
– On je radio kod mene, a Tanja je povremeno dolazila, ali nije bila zaposlena. Kad mi je komšija rekao da je policija u njihovoj kući, šokirala sam se – kaže Jelica i dodaje da u Svilajncu niko nema lepo mišljenje o uhapšenoj ženi, te da je svi smatraju odgovornom za ubistvo penzionera.
– Taj ubijeni Živan je dolazio u moj salon, jer je navodno bio i Životin prijatelj. Svi su znali da se Tanja i deda švalerišu, ali kad je Života ćutao, ćutali smo i mi. On dalje od nje nije video. Sećam se da je taj penzioner donosio i konjak u salon, navodno da Tanja i njen muž časte doktora koji je operisao Tanju – priča sagovornica.

Čudna žena

Kako kaže, Tanja je čudna žena, koja se ni sa kim nije družila, a supruga je godinama maltretirala.
– Tukla je i muža i tog švalera Bogića. Maltretirala ih je sve, a Života je samo ćutao i trpeo. Niko iz komšiluka nije smeo da se obrati Životi zbog Tanje – kaže ona.
Ubijeni penzioner Živan Savić sahranjen je juče u selu Porodin. Sahrani su prisustvovala njegova deca, ali i brojne komšije i prijatelji.
– Nemamo šta da kažemo. Niko od porodice nije raspoložen za izjave, svi su u šoku – rekao je Savićev prijatelj.

Majka uhapšene tvrdi: Moja Tanja nije ubica, ne verujem u to

Rada Rašić, majka uhapšene Tanje Avramović, rekla je za Kurir da je šokirana hapšenjem ćerke i zeta, te da trenutno čuva njihovog maloletnog sina, a njenog unuka.
– Ništa ja ne znam šta je bilo. Došla sam da čuvam unuka, koji je trenutno u školi. Kažu da su moja Tanja i njen muž ubice, ali ja to ne znam. Ne verujem u to – kaže Rada.
Tanjina majka kaže da je od policajaca saznala da su joj ćerka i zet uhapšeni zbog brutalnog zločina.
– Kad sam videla policajca, odsekla sam se. Rekao je da su Tanja i Života dobro, ali da ja moram da pođem s njim da bih čuvala unuka, pošto nema ko drugi da brine o njemu. Roditelji mog zeta su umrli, oni su godinama bili u inostranstvu, a i moja Tanja je išla tamo da radi – priča Rašićeva i dodaje da nije videla Tanju i njenog muža od hapšenja.
– Oni su u Ćupriji u zatvoru, a ja nemam pare da odem tamo da ih vidim. Ne verujem da je moja ćerka mogla da ubije nekog, sumnjam u to – tvrdi Rada.
Ona je dodala da je njena ćerka teško bolesna i da je dva puta operisana.

Ljubavnik stanovao kod Avramovića

Bogić Đoković, koji je uhapšen sa bračnim parom Avramović zbog ubistva, inače je stanovao kod supružnika.
– Znamo i njega, on je bio podstanar kod Avramovića. I on se švalerisao s Tanjom, a koliko smo čuli, ona je i njega maltretirala, tukla i kinjila. Taj Bogić ima ćerku iz prvog braka, razveden je. Uopšte nismo iznenađeni ovime, žao nam je samo Živote – kaže komšinica i dodaje da je Tanja pre braka sa Životom imala još jedan brak, kao i da ona u Beogradu ima polusestru, koja je završila Pravni fakultet i koja joj je sušta suprotnost. (kurir.rs)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here