Gaćinović vrijeđao Krstajića, Kolarov branio selektora

0
437

Srpski fudbalski reprezentativac Mijat Gaćinović, na poluvremenu utakmice Lige nacija protiv Litvanije (4:1) kada je zamijenjen, nezadovoljan tretmanom vrijeđao je selektora Mladena Krstajića i bacao kopačke po svlačionici, prenosi Sportski žurnal.

Kako se navodi, u trenutku kada je fudbaleru Ajntrahta iz Frankfurta rečeno da će biti zamijenjen ofanzivnijim Aleksandrom Prijovićem kod rezultata 0:0, Gaćinović je ljutito reagovao, a u odbranu selektora stao je kapiten Aleksandar Kolarov.

“Ko si ti? Koji si trofej osvojio u karijeri da tebe ne bi smije neko da zamijeni?”, Kolarov se obratio Gaćinoviću,  piše sportski list.

Sportski direktor reprezentacije Srbije Darko Kovačević potvrdio je dešavanja iz svlačionice i poručio da je takvo ponašanje neprimjereno.

– Svi smo na istom brodu i svi treba da stremimo ka istom cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Svako ima pravo da bude nezadovoljan, ali interes reprezentacije je iznad svih nas. Svi mlađi igrači treba da se ugledaju na Kolarova i Nemanju Matića i da im bude čast što uopste igraju u istom sastavu sa njima – rekao je Kovačević.

Gaćinović je i ranije imao primjedbe na rad Krstajića, nakon što nije bio uvršten na spisak igrača za Mundijal u Rusiji.

Uz njega, u sukobu sa selektorom su i Luka Milivojević i Matija Nastasić, koji neće da igraju za “orlove” sve dok je tu Krstajić.

(Tanjug)

PODIJELI