Grafit mržnje ponovo prepravio u poruku mira

0
405

ure Zubčić iz Zadra ponovo je prepravio grafit mržnje protiv Srba u svom gradu, s ustaškim simbolom, a poslije njegove intervencije to je postala poruka ljubavi, jer je natpis “Ubi Srbina” ispravio u “Poljubi Srbina”, o čemu se pohvalio na Twitteru.

Ovaj mladić (28) krajem prošle godine je dopisao samo slovo “LJ”, pa je tako krvoločnu poruku sa grafita “preinačio” u “Ljubi Srbina”.

“Da, opet sam prepravio grafit. Ide li vam to na živce? E, pa baš mi je drago. Mislite da nište drugo ni ne znam? E, pa baš mi je drago. Mislite da sam budala što se izlažem realnoj opasnosti? E, pa baš mi je drago da tako mislite. Jer dok god sam vam ja problem, dok god vam ja idem na živce, dok god mene smatrate ludakom radi prepravljanja grafita, dotad naše društvo ima problem. Jer ne idu vam na živce naši sugradani koji anonimno pišu ove grafite!? O njima ništa? Nisu vam izazvali reakciju? Oni vas ne živciraju?, poručio je Zubčić na Twitteru.

Jure Zubčić@jurezubcic

Da, opet sam prepravio grafit.

Ide li vam to na živce? E pa baš mi je drago. Mislite da nište drugo ni ne znam? E pa baš mi je drago. Mislite da sam budala što se izlažem realnoj opasnosti? E pa baš mi je drago da tako mislite.

Jer dok god sam vam ja problem…

View image on TwitterView image on Twitter
PODIJELI