Igor Jurić: Ako završim u Dunavu, nisam sam skočio

0
296

Osnivač i predsjednik Udruženja “Tijana Jurić”, Igor Jurić, već neko vrijeme govori da ima saznanja prema kojima se jedan političar u Srbiji može dovesti u vezu s pedofilijom, ali nije otkrio o kome je riječ. U nedjelju je Jurić upozorio da zbog ovih riječi i sam može postati žrtva.

O svom saznanju Jurić je, kako tvrdi, obavijestio i tadašnjeg ministra policije Nebojšu Stefanovića, danas ministra odbrane, što je Stefanović demantovao, navodeći da mu nije rečeno ni ime izvršioca ni ime žrtve te ustvrdivši da bi “ognjenim mačem” vodio kampanju protiv takve osobe.

Jurić, čija je kćerka Tijana 2015. godine ubijena, ukazujući na ozbiljnost optužbi i moguće opasnosti u raskrinkavanju slučajeva pedofilije u Srbiji, u kojima je angažovana njegova Fondacija, direktno upozorio da i on sam može biti žrtva.

“Nemam nikakvih suicidnih misli, znajte ako završim u Dunavu, nisam skočio sam”, rekao je na kraju emisije Jurić, navodeći da redovno provjerava svoj automobil i nema problema sa zdravljem, aludirajući da se osjeća sigurno.

nezavisne novine

 

PODIJELI