Izdat nalog za privođenje Branislava Lečića

0
432

Nakon što je uhvaćen sa 0,7 promila alkohola u krvi, Branislav Lečić se nije pojavljivao na sudu zbog čega je izdat nalog za njegovo privođenje.

Lečića je saobraćajna policija zaustavila 2. februara 2018. u Beogradu tokom rutinske kontrole i tom prilikom mu je izmjereno oko 0,7 promila alkohola u krvi.

“Saobraćajni policajci isključili su poznatog glumca iz saobraćaja i otkrili da je pod dejstvom alkohola. Policija je odmah zabranila glumcu da dalje upravlja motornim vozilom i ustanovila srednju alkoholisanost”, navodi izvor “Blica” upućen u čitavu priču i objašnjava da se sudski postupak protiv Lečića vodi u Prekršajnom sudu u Beogradu.

Iako je sudija čak dva puta slao poziv glumcu da se pojavi na sudu, on se nije odazivao. Zbog toga je sud bio primoran da izda dve naredbe za privođenje Lečića – u maju i avgustu 2018. godine.

presuda Lečiću zbog vožnje pod dejstvom alkohola biće donijeta naredne godine.

“Kome se to nije desilo? To svakom može da se desi. Od tog trenutka svaki put uzimam taksi gde god idem, a gde postoji mogućnost da ću biti veseo. Kad god ima prilike da se proveselim, što znači da će biti i nekog pića, ja idem taksijem”, rekao je Lečić.

Branislav objašnjava i zašto se nije pojavljivao na sudu.

“Bio sam na sudu i obavio sam sve što je trebalo. Menjao sam adrese zato što sam se selio, zato mi nisu stizali pozivi”, kaže glumac.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here