JELENA UBIJENA ČEKIĆEM Pevačica krvava bežala od ubice, borila se do smrti!

0
1311
STRAVIČAN ZLOČIN: „GRANDOVA“ ZVEZDA POSLE POTRAGE NAĐENA MRTVA U KANALU KOD BORČE
Jelena Krsmanović Marjanović (32) pružila žestok otpor napadaču, koji ju je krvnički udarao, da bi je potom dokrajčio tupim predmetom, telo bacio u jarak i pobegao. Policija ispitivala muža Zorana

BEOGRAD – Telo Jelene Krsmanović Marjanović (32) iz Borče, koja je nestala u subotu po podne, pronađeno je juče oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka u Borči.

Pevačica „Granda“ ubijena je tupim predmetom, verovatno čekićem. Jelena je pronađena u kanalu, na dva kilometra od mesta na kojem je poslednji put viđena. Ona se najverovatnije borila s napadačem, sva krvava je bežala od njega, ali ipak ju je sustigao, naneo joj smrtonosne povrede i bacio je u kanal. Telo nesrećne pevačice poslato je na obdukciju, a biće urađena i DNK analiza.

Psi tragači posle pisanja Kurira

U traganju za Jelenom učestvovao je veliki broj pripadnika MUP sa psima tragačima. Oni su posle pisanja Kurira pokrenuli opsežnu potragu za pevačicom i pretraživali teren, uključujući i groblje. Nestanak Krsmanovićeve policiji je prijavljen u subotu oko 20 sati, a prema rečima njenog supruga Zorana, nestala je tog dana oko 16 sati, dok je džogirala nasipom. On je nekoliko časova nakon toga za naš list izjavio i da je na nasipu primetio „folksvagen polo“. Zoran je bio u policijskoj stanici kad je saznao da je pronađeno njeno telo.

Inače, iako policija nije imala obavezu da nakon nekoliko sati od prijave nestanka izađe na teren, u ovom slučaju je to urađeno.

– Po podne su jednoj oranici u blizini nasipa pronađeni patika i šnala, ali i tragovi krvi. Nešto kasnije jedan od policajaca došao je do kanala i pokušao da ga pređe. Sasvim slučajno nogom je zakačio telo, koje je bilo na dnu i koje je isplivalo – objasnio je izvor Kurira.

Teške povrede glave

Kanal u kojem je telo pronađeno obrastao je šibljem i manje je pristupačan, pa se sa poljane koja je između njega i nasipa ne može uočiti.

– Na svega nekoliko metara odatle stalno šetamo i nikad još nisam prišla tom šiblju – kaže jedna od žena koju smo zatekli na licu mesta.

Šok nije izostao ni kod njene komšinice Mile Radmanović.

– Ne znam kako suprug ništa nije mogao da vidi jer vidljivost je prilično dobra – gde god da se stane, vidi se dva kilometara odatle – kaže Radmanovićeva.

Sumnjive povrede

Prema poslednjim informacijama, članovi Jelenine i Zoranove porodice saslušani su u policiji.

– Njen suprug je prvi saslušan, prošao je poligrafsko ispitivanje. Uzeta je i obuća njegovog brata, kako bi se uporedila s tragovima pronađenim na terenu – rekao je izvor blizak istrazi.

Zoran Marjanović, nakon što je prošao poligrafsko ispitivanje u policiji, zadržan je na ispitivanju, a kako saznajemo, zbog dejstva sedativa koje je prethodno uzeo biće ponovo upućen na poligraf. Još nekoliko članova porodice Marjanović je poligrafski testirano, međutim, to ne znači da je bilo ko od njih osumnjičen za Jelenino ubistvo, već je reč o uobičajenoj proceduri u ovakvim slučajevima.

– Zoran se najduže od svih ispitanika zadržao u policiji. Ono što je mnoge začudilo, jeste to što je Jelenin nestanak prijavio tek četiri sata kasnije, a imao je povrede na rukama i često davao kontradiktorne izjave – kazao je izvor za Kurir.

Tragičan kraj...Forenzičari juče oko 14 časova odneli telo ubijene pevačice GrandaTragičan kraj…Forenzičari juče oko 14 časova odneli telo ubijene pevačice Granda

Kako nezvanično saznajemo, pronađene su i poslednje poruke u Jeleninom telefonu, u kojima se može videti da su se ona i suprug svađali.

Vladimir Marjanović, Zoranov otac, rekao je sinoć za medije da je njegov sin zadržan u policiji, ali da se nada da će uskoro biti pušten.

– Zoran nije mogao da ubije Jelenu jer mu je ona bila sve u životu. Nadam se da moj sin nije jedini osumnjičeni za ovo ubistvo – rekao je Vladimir Marjanović, koji je sinoć oko 22 časova pušten kući iz policije.

Na licu mesta juče je naša ekipa zatekla Jeleninu prijateljicu Noru.

– Jelena i Zoran bili su u braku oko šest godina, ali znali su se šest pre toga. Zoran je bio u braku pre nje i iz njega ima sina. Jelena nije imala nikakvih problema sa Zoranovim sinom i njegovom bivšom ženom. Bila je vezana za svoju ćerkicu Janu – rekla je pevačicina prijateljica.

Ivica Ajdarević, kum ubijene Jelene, zatekao se ispred doma pokojne pevačice.

– Bila je snažna, redovno je vežbala, a trenirala je i karate – rekao je Ajdarević i dodao:

– Zoran je pet godina stariji od Jelene, bili su veoma skladan par, lepo su se slagali. Zajedno su i radili, imali su zajednički studio.

On je istakao da Jelenu i Zorana poznaje nekoliko godina, kao i da je pevačicu poslednji put video u subotu ujutru, kad je trebalo da ode kod majke da joj odnese hranu.

Čula se sa ćerkom nekoliko minuta pred smrt
MAJKO, IDEM DA ISTRČIM JOŠ KRUG

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, kaže da se čula sa ćerkom neposredno pred njen nestanak.- Ona je stalno trčala, zvala me je kad je bila na pola staze, negde oko pola četiri. Rekla mi je da hoće da istrči još jedan krug, pa da ide svojima da im da da jedu, i da će posle doći do mene – kaže kroz suze Zorica i dodaje da su je policajci ispitivali o njenoj ćerki.- Ovih dana pred nestanak ponašala se normalno, nije mi se žalila da joj bilo ko preti. Njen muž Zoran stalno je bio s njom, mnogo su bili vezani – kaže očajna majka.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here