Još jedan srpski ljekar preminuo od posljedica virusa korona

0
282

Slavko Popović, specijalista radiologije iz Niša preminuo je u utorak od posljedica zaraze virusom korona, javljaju mediji u Srbiji.

Popović je bio zaposlen u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici, i kako piše “Telegraf.rs“, razbolio se prije nešto više od nedjelju dana.

“Kolega Popović je prošlog ponedeljka uzeo bolovanje, nismo pretpostavljali da je tako ozbiljno bolestan. Ova užasna vest koja je danas stigla, strašno nas je sve pogodila. U našoj ustanovi radio je kao radiolog duže od deset godina, a prethodno je bio zaposlen u Medicini rada”, kaže za pomenuti portal Milan Stanojković, direktor Specijalne psihijatrijske bolnice.

Ono što je kolege preminulog ljekara iznenadilo, što mu se stanje tako brzo iskomplikovalo.

“Bolest je kod njega veoma brzo išla, niko nije pomišljao na ovakav ishod pa nas je ova strašna vest sve iznenadila. Zaista je bio divan kolega, svi ga iskreno žale”, rekao je Stanojković.

Ovim povodom oglasio se i Sindikat lekara i farmaceuta Srbije.

“Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u četvrtak,  22. jula, u 10 sati, minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi”, navedeno je u njihovom saopštenju.

/Nezavisne/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here