Kampanji “NoKosovoUNESCO” vraćen nalog na Instagramu

0
919

Studentska kancelarija u Kosovskoj Mitrovici, koja je osnovana povodom kampanje #NoKosovoUNESCO, saopštila je danas joj je vraćen nalog na Instagramu koji je ugasio administrator te stranice i da nastavlju rad bez prekida do glasanja na Generalnoj konferenciji.

“Nakon zvaničnog pisma koje smo uputili Instagramu da nam pojasne zbog čega su ugasili naš nalog, jutros smo dobili zvanično izvinjenje i obaveštenje administracije ove kompanije da nam je nalog ponovo vraćen”, piše u saopštenju.

Iz Kancelarije upućuju na link ttps://instagram.com/nokosovoinunesco/ i napominju da im je veoma drago zbog toga i da se nadaju da će ta diplomatska pobjeda, izjvojevana na mala vrata, uvesti u onu još veću i bitniju koja će se odvijati na Generalnoj konferenciji Uneska u ponedeljak, a kojom će biti zaustavljen prijem Kosova u tu organizaciju.

“Ostalo nam je još dva dana da damo sve od sebe u ovoj kampanji, a sada, kad nam je vraćen Instagram nalog, postavićemo i druge slike koje posjedujemo”, poručuju iz Kancelarije.

Studenti pozivaju tviteraše i ostale da pomognu i da se još jače priključe kampanji #NoKosovoUNESCO.

“Do glasanja na Generalnoj konferenciji naša kancelarija će raditi i voditi ovu kampanju bez prekida”, poručili su.

tanjug

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here