Kćerke JELENE KARLEUŠE su imale saobraćajnu nesreću na povratku iz vrtića!!

0
914
  

Malo je reći da je napša diva Jelena je bila u šoku.

Kćerke pevačice Jelene Karleuše, Atina i Nika, imale su saobraćajni udes. Kako prenosi beogradski “Kurir”, pevačicina tetka Danijela je vozila djevojčice iz vrtića kad je u ulici blizu Autokomande  u kojoj je imala prvenstvo prolaza izletio drugi automobil i udario u prednji lijevi dio automobila. Deca se na sreću nisu mnogo uplašila, ali Jelena jeste kad su joj javili.

Danijelin automobil renault megane znatno je oštećen, a muškarac srednjih godina koji se u njih zakucao svojim kolima nije poštovao saobraćajne propise, što je rezultiralo sudarom.

 

“Po devojčice je ubrzo nakon udesa došla njihova baka Divna i, hvala Bogu, sve je prošlo bez posledica”– govori za spomenuti list izvor iz policijske ekipe koja je pravila uviđaj.

Jelena Karleuša je potvrdila ove informacije:

“Bila sam na tonskoj probi i strašno sam se uznemirila kad sam čula šta se desilo. Trčala sam bez daha prema automobilu, ali mama me je pozvala, smirila i ubjedila da je sve u najboljem redu. Divna je otišla po njih i odvela ih kući, gdje su me sačekale”  – kazala je na kraju Karleuša.
“(Piknik.ba)”

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here