KRAGUJEVAC; Švajcarac skočio sa osmog sprata hotela

0
761
Švajcarski državljanin Bruno E.(57) skočio je u utorak u popodnevnim satima sa osmog sprata Hotela “Kragujevac”. Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o samoubistvu.

Kako smo saznali u kragujevačkoj Hitnoj pomoći, poziv su primili oko 16.45 sati. Kada je ekipa stigla na mesto tragedije, mogli su, nažalost, samo da konstatuju smrt nesrećnog čoveka.

“Ne možemo davati bilo kakve informacije o tome niti o bilo kom našem gostu, kratko su nam rekli na recepciji Hotela „Kragujevac“.

Prema nezvaničnim informacijama, tragično nastradali Bruno E. u ovom kragujevačkom hotelu bio je sa suprugom. U jednom trenutku joj je rekao da navodno želi da ode i poruči neko piće. Otišao je do restorana na osmom spratu i odatle skočio u ambis. Razlog za samoubistvo, najverovatnije je teška bolest.

Bruno E, kako su ranije prenosili pojedini mediji,došao je iz Švajcarske da bi se u Srbiji liječio od teške bolesti. Bio je na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, gdje je operisan. Kako saznajemo, bio je pacijent i Kliničkog centra u Kragujevcu. U posljednjih nekoliko mjeseci četiri puta je bio na pregledima u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Nažalost, ljekari su mogli samo da potvrde dijagnozu kolega iz Švajcarske. Bolovao je od maligne bolesti koja je brzo metastazirala. Po svemu sudeći, teška bolest je doprinijela da se odluči na najteži korak i ubije se skokom sa osmog sprata hotela u kojem je bio smešten.

PODIJELI