Mediji: Plavljanin djevojčicu doveo za drugu suprugu

0
329

Skandal koji je ovih dana uzburkao Crnu Goru odigrao se u Plavu, kada je otkriveno da je stariji muškarac u svoju porodicu doveo maloljetnicu kao drugu suprugu.

Naime, poslije govorkanja na društvenim mrežama, ali i prijave rodbine maloljetne djevojčice (14) iz Plava, čiji roditelji rade u inostranstvu, policija u ovom gradu je podnijela krivičnu prijavu protiv jedne osobe iz ovog grada zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnim licem!

Slučaj je, kako su prenijeli mediji, preuzelo Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

Naime, jedan Plavljanin, čiji identitet se ne otkriva iz razumljivih razloga, kod sebe je kao drugu ženu doveo djevojčicu od 14 godina. Navodno je to uradio još prošle godine.

“Djevojčica i dalje živi kod tog čovjeka, koji je na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa suprugom i ovim djetetom, koje je s njim ‘u vezi’ od svoje 13. godine. Ona od tada živi kod njega, a slučaj je policiji nedavno prijavljen. Policija je pokušala da je odvede od njega, ali mu se ona ponovo vraćala… Djevojčica je odvedena na ljekarsko-konzilijarni pregled, a sada se čeka stav tužilaštva”, saopštili su istražitelji povodom slučaja koji je uznemirio građane Plava.

PODIJELI