Milan nudio Laciju 30 miliona za pozajmicu Milinkovića-Savića

0
368

Lacio je cijelog ljeta pokušavao da proda Sergeja Milinkovića-Savića, ali bez uspjeha. Čini se da je potencijalne kupce odbila previsoka cijena.

Prvi čovjek rimskog kluba Klaudio Lotito je za odlazak srpskog reprezentativca tražio minimalno 120 miliona evra. I to sve odjednom, na kraju, Sergej je ostao u Rimu.

List “Corriere dello sera” je prenio vijest da je Lacio na stolu imao interesantnu ponudu o kojoj je Lotito razmišljao, ali se ona na kraju nije realizovala.

Kako prenosi italijanski dnevnik, Lacio je u noći između 16. i 17. avgusta dobio interesantnu ponudu od Milana. Klub sa “San Sira” je bio zaintersovan za opciju da dovede Sergeja na jednogodišnju pozajmicu i za to plati 30 miliona evra.

Takođe, Milan je ponudio da po isteku pozajmice plati dodatnih 90 miliona evra i otkupi ugovor u slučaju dobrih partija srpskog fudbalera.

Lotito, koji je u vrijeme kada mu je poslata ponuda bio na odmoru u Kortini, razmišljao je o svemu, ali je na kraju odbio ponudu jer je prethodno dao obećanje treneru Simoneu Inzagiju da će Milinković-Savić ostati na “Olimpiku”.

Za srpskog fudbalera bili su zainteresovani brojni evropski klubovi, najuporniji je čini se bio Juventus, ali poslije svega, Sergej je produžio ugovor sa Rimljanima.

Proteklih dana bilo je govora da je Inter utanačio sve detalje oko transfera i da će Milinković-Savić zaigrati za nero-azure, ali čini se da je transfer još daleko od realizacije, piše B92.

PODIJELI