Milanović: Hrvatska neće imati ni Miki Mausa ni Hromog Dabu za predsjednika

0
374

Predsjednički kandidat hrvatske Socijaldemokratske partije Zoran Milanović izjavio je danas da će borba za predsjednika Hrvatske biti “napeta i teška do kraja”, kao i da je uvjeren da će se u preostala dva mjeseca stvari razvijati na način da Hrvatska neće imati “ni Miki Mausa ni Hromog Dabu za predsjednika, nego normalnog čoveka, koji se bori za normalnu Hrvatsku”.

On je odgovarajući na pitanja novinara, na koje osobe iz stvarnog života se odnosi analogija o Miki Mausu i Hromom Dabi, rekao da je ona višestruka, prenio je Index.hr.

Prema njegovim riječima, “HDZ je naprosto zarobio Hrvatsku”, što je ocijenio kao “zlostavljački odnos”.

“Tu nema predaje. Ne smije im se prepustiti Hrvatska, jer Hrvatsku naprosto utapaju u Balkan. Oni su zemljoradnici kojima ni blato ne bi uspjevalo”, rekao je Milanović.

Milanović je dodao da Plenkovića nije kritikovao i da će mu biti najbolji prijatelj kada pobijedi, ali da će to trajati kratko, jer će ga smijeniti i “kao svakog bivšeg predsjednika HDZ zakopati pod gomilu zaborava”.

“Takva sudbina će snaći i Plenkovića. Nije da mi je drago zbog toga, bez ironije, ali tako će biti”, rekao je Milanović.

PODIJELI